Thursday, September 27, 2012

~ go shizuka go! ~

ENTAH KENAPA AKU RASA GUNDAH GULANA SEMENJAK DUA MINGGU NI. ADA PERASAAN PELIK YANG LAIN YANG AKU RASAKAN MENYELUBUNGI AKU. PERASAAAN YANG SUKAR AKU GAMBARKAN, NAMUN YANG PASTI PERASAAN GUNDAH GULANA, BENAR0 BENAR MENGGANGGU EMOSI AKU. MEMBUATKAN AKU TAK KERUAN DAN GELISAH. AKU HANYA MAMPU BERDOA PADA TUHAN MOGA PERASAAN YANG AKU RASA INI ADALAH MAINAN SYAITAN SAHAJA. AMIN..MOGA TUHAN MENDENGAR DAN MEMBERIKAN AKU KETENANGAN.


BILA JADI MACAM NI AKU SELALU MENGADU DENGAN CINTA HATI AKU. LUAHKAN SEGALA YANG AKU RASA..RASA LEGA WALAUPUN PERASAAN ITU MASIH ADA. MUNGKIN KERANA KELETIHAN SEBAB KERJA DAN MUNKIN KURANG REHAT. MUNGKIN..

DALAM TEMPOH NI GAK MULALA DEMAM BATUK DATANG, SAKIT PALE TAKYAH CITE..TELAN UBAT JELA. NAK CEPAT SEMBUH KATAKAN..ERMMM...NAMUN SATU PERASAAN YANG AKU SANGAT PASTI ADALAH AKU DAH MULA RASA BOSAN BERDEPAN DENGAN PERANGAI ORANG2 KAT DALAM OFIS AKU NI. SEMUANYA PLASTIK..DEPAN KITA MUKA PUNYALA MANIS, BELAKANG..HABIS DIKUTUKNYA..ADOII..SEDIH RASANYA..

 
KAT SINI AKU MASIH BELUM LAGI TEMUI SAHABAT YANG BENAR2 ADA DENGAN AKU MASA SUSAH DAN SENANG AKU..SAHABAT YANG SENTIASA MEMBERI KATA-KATA SEMANGAT UNTUK AKU..YANG ADA HANYALA INSAN YANG KERAP MEMPERLEKEHKAN AKU, YANG KERAP MENGATA AKU..NAMUN, BIARLA..AKU JADIKAN ITU SEMUA SEBAGAI PENDORONG DAN PERANGSANG BAGI AKU UNTUK MENRUSKAN HIDUP INI DENGAN LEBIH TABAH DAN CEKAL..MOGA KETABAHAN DAN KECEKALAN AKU INI AKAN MEMBUAHKAN SEBUAH GANJARAN YANG KELAK MEMBUKA MATA MEREKA ITU DAN MOGA IANYA MEMBAWA KEBAHAGIAN BUAT KEDUA IBU BAPAKU, DIRIKU, FAMILIKU DAN CINTA HATI KU..YEAH!!
 GO SHIZUKA GO!!

No comments:

Post a Comment